Pagina niet gevonden? Uw gemeente nog niet online? Word kennispartner >>
 

Gouden Zorgkaart en Topmaaltijden vieren samenwerking

april 2021

Gouden Zorgkaart en Topmaaltijden vieren samenwerking met speciale kennismakingsbox

Joke Beekman, directeur TopMaaltijdenShop overhandigt maaltijdenbox aan Vera Verburgt, directeur Gouden Zorgkaart Nederland

Joke Beekman, directeur TopMaaltijdenShop overhandigt maaltijdenbox aan Vera Verburgt, directeur Gouden Zorgkaart Nederland

De Gouden Zorgkaart en TopMaaltijdenShop, een maaltijdverzorger met vaste bezorgers, gaan samenwerken. Dit is symbolisch bekrachtigd door de overhandiging van een maaltijdenbox. Om dit moment te vieren, kan in de provincie Utrecht via goudensenioren.nl (hulp thuis) een speciale kennismakingsbox met heerlijke maaltijden besteld worden.

 

De overheid stimuleert eigen regie, dat betekent dat mensen zelf moeten regelen zo lang mogelijk in het eigen huis te blijven wonen. Bijvoorbeeld door af en toe maaltijden te laten bezorgen, een klusje uit te besteden, op zaterdag met een automaatje naar walking football van het Nationaal Ouderenfonds en dinsdagavond naar het theater met ‘Vier het leven’ te gaan. En wordt het allemaal te veel om zelf te regelen, dan is er op goudensenioren.nl ook lokaal advies van een casemanager, wijkverpleegkundige of ouderenadviseur. Zij helpen mensen met langer fijn thuis wonen in de eigen gemeente.

 

De Gouden Zorgkaart, ook wel goudensenioren.nl genoemd, is helder en overzichtelijk. Zij toont alleen lokale organisaties, bedrijven en particuliere initiatieven. Onderhouden door een eigen redactie met mogelijkheden voor lokale vrijwilligersorganisaties om informatie toe te voegen. Dankzij onze samenwerkingspartners is goudensenioren.nl gratis beschikbaar voor zorgprofessionals, senioren en mantelzorgers.